Veelgestelde vragen over gelnagels

Beschadigen gelnagels de eigen nagels?

Wanneer je gelnagels laat plaatsen door een gediplomeerd ervaren nagelstyliste dan worden je natuurlijke nagels niet aangetast. Laat de gelnagels dan wel plaatsen door een nagelstyliste die een degelijke opleiding heeft gekregen en enkel met erkende professionele producten werkt. Nagelstylistes die werken met minderwaardige producten (vaak om te besparen op de kosten) of nagelstylistes die niet goed opgeleid zijn kunnen de nagels wel beschadigen.

Hoe onderhoud ik mijn gelnagels?

Laat je gelnagels niet in contact komen met agressieve chemische producten. Aceton of terpentijn en dergelijke producten beschadigen de gelnagels. Draag steeds handschoenen indien u werkt met dergelijke producten.

Mag ik de gelnagels zelf verwijderen?

Wanneer u de gelnagels wil verwijderen dan is het beter dit niet zelf te doen. Laat dit enkel doen door een ervaren nagelstyliste. Ook het bijwerken van uw gelnagels zoals vijlen en dergelijke doet u beter niet zelf. U kan  hierbij de nagelriem ernstig beschadigen.

Wat is de reden voor het verschil in prijs bij de nagelstylistes?

Voor de plaatsing van gelnagels op eigen nagels of op tips betaald men gemiddeld rond de 40 à 45€. Hierop zijn er natuurlijk uitzonderingen. Bij sommige nagelstylistes betaalt u redelijk wat meer en bij andere betaalt u minder. Let echter zeer goed op wanneer u langsgaat bij een nagelstyliste die werkt aan bijna de helft van de gemiddelde prijs. De materialen die gebruikt worden om gelnagels te plaatsen (uv-lampen, airbrush, penselen, afzuiging, verschillende soorten gels,…) kosten allemaal geld. Wanneer je langsgaat bij een nagelstyliste die ver onder de gemiddelde prijs werkt mag je er bijna zeker van zijn dat er minderwaardige materialen gebruikt worden en/of dat de nagelstyliste geen degelijke opleiding heeft gevolgd. De opleidingen die een nagelstyliste moet volgen kosten immers ook veel geld. Vaak geven goedkopere nagelstylistes ook geen garantie op de geplaatste gelnagels.

Bij sommige nagelstylistes betaalt u dan ook weer tot 50% meer dan de gemiddelde prijs of betaalt u extra voor nailart of airbrush waardoor de totale prijs aanzienlijk oploopt. Bij Sylvie Nails krijgt u kwaliteit voor een correcte prijs.

Hoelang kan ik genieten van mijn gelnagels?

Afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels dient u deze na 3 à 4 weken te laten bijwerken.

Ik ben een extreme nagelbijter, kan ik ook gelnagels laten plaatsen?

Dat kan zeker. Zelfs (extreme) nagelbijters kunnen wij helpen.

Heb ik garantie op mijn gelnagels?

Bij Sylvie Nails krijgt u steeds 1 week garantie op uw gelnagels. U dient wel uw gelnagels met zorg te behandelen. Gebruik geen bijtende of chemische producten zonder handschoenen en pruts of vijl niet zelf aan de nagels.

Hoe kan ik betalen bij Sylvie Nails

Bij Sylvie Nails kan u cash betalen, met Payconiq of via de homebanking app op uw smartphone.