Acties en promoties gelnagels

Sylvie Nails wil enkel maar gelukkige en tevreden klanten. En wat is er nu leuker dan af en toe eens een geschenkje krijgen? We vermelden op deze pagina al onze acties en promoties i.v.m. gelnagels en juwelen. Sylvie Nails gaf reeds met het eindejaar een leuk geschenkje aan onze klanten maar we gaan nog een stapje verder. Niet enkel met eindejaar geven wij onze klanten een leuke attentie. Hieronder vindt u de acties van de komende maand. Wenst u een afspraak in onze nagelstudio in Eeklo, neem dan contact met ons op via onze contactpagina of op het nummer 0477643072.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gehouden te worden van onze acties.
<2>Kerstactie Sylvie Nails

Elke klant die langskomt voor een behandeling (plaatsen van gelnagels of gelish) tussen 17/12/2018 en 15/01/2019 krijgt een leuk kerstgeschenk. (1 geschenk per klant)

Actie maart 2019

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten. Tijd voor terug een actie van Sylvie Nails. Maak een afspraak bij Sylvie Nails voor gelnagels (nieuwe set of bijwerking) en ontvang gratis gelish op de voeten. De actie geldt voor alle afspraken die doorgaan tussen 01/03/2019 en 31/03/2019. Boek snel uw afspraak.

Gratis set gelnagels

Ben je tevreden met jouw gelnagels en wil je jouw vriendinnen hier ook van laten genieten? Neem dan deel aan onze vriendinnenactie en ontvang een gratis set gelnagels. Alle informatie over deze actie vindt u hier: vriendinnenactie gratis gelnagels
Willen jullie van deze actie genieten, boek dan snel jullie afspraak.
Een afspraak maken kan via:


Winactie oktober 2018